diumenge, 15 de març del 2020

DIUMENGE 15

Estimades famílies de 6è, esperam que tots (nines, nins i famílies) estigueu bé.
A continuació vos explicarem com hem estructurat la feina durant el període de quarantena:

En primer lloc, ens agradaria que entenguéssiu que davant aquesta situació especial que estam vivint entenem aquest procés de feina com un procés flexible en el que els infants poden adaptar la feina diària a les diferents situacions familiars que ens envolten i a possibles modificacions i/o rectificacions, ja que és la primera vegada que ho feim.

Com podreu veure cada dia vos penjarem una entrada al blog indicant la feina programada per aquell dia. Aquesta programació està estructurada per fer feina de les quatre assignatures troncals de la següent manera:

CATALÀ I CASTELLÀ: es basa la feina en les Snappets, la lectura i el repàs i l'estudi de les activitats del Blog i de les pròpies Snappets. D'aquesta manera tendrem informació actualitzada de la feina que van realitzant els infants.

MATEMÀTIQUES: la feina principal d'aquesta assignatura és realitzar les unitats didàctiques 5 i 6 del Quadern de Numeració. Una feina important que hauríeu de fer és enviar-nos una foto de les pàgines que anau realitzant al nostre correu electrònic. A part d'això, comptau amb les Snappets i el blog per anar repassant els continguts que hem treballat durant aquest curs.

SOCIALS: la feina de Socials es basarà en la lectura i el subratllat de les pàgines que vos anirem indicant del Tema 1 de llibre i la realització dels mapes penjats a l'apartat de Medi del blog. De la mateixa manera que a matemàtiques, ens hauríeu d'enviar una foto dels subratllats que anireu fent al nostre correu electrònic.

Pensau que estam obligats per la Conselleria d'Educació a donar feina als infants i a que la controlem per mitjà de les Snappet i del correu electrònic. Si teniu qualque dificultat ens ho feis saber per mail.

Una forta abraçada i MOTS D'ÀNIMS A TOTS
Fca. Oliver i Albert Viver

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada