dijous, 26 de març del 2020

DIJOUS 26.03

BON DIA!!!
Avui, el primer que ens agradaria fer, és donar l'ENHORABONA a tots aquells alumnes que vos estau esforçant tant en fer les tasques i entregar els treballs que vos enviam i vos volem donar les GRÀCIES per la vostra entrega. En aquests temps tant difícils, sou un exemple per a qualsevol persona.

MOLTS D'ÀNIMS A TOTS!!!!

CATALÀ:
  • Lectura (30')
  • Com ja deveu saber, aquest curs, encara que d'una manera poc habitual, acabau el vostre pas per Primària per començar una nova etapa; l'ESO. Una etapa amb nous desafiaments, noves metes, nous companys i mestres, noves vivències... Avui vos demanam que faceu un escrit (per anar preparant la vostra festa de graduació) on expliqueu de manera extensa i detallada com heu viscut el vostre pas per primària (com si li explicàssiu a un nin d'infantil el que es trobarà a partir de 1r) i el que esperau de l'educació secundària i pel vostre futur.
  • Aquest escrit l'heu de redactar a un word i ens l'heu de fer arribar per mail (no pot ser una foto)
  • Data màxima d'entrega, dimecres 1 d'abril (agafau-vos-ho amb calma, planificau, feis l'escrit en brut, esborrau, modificau i, quan estigueu convençuts d'haver fet una bona redacció, passau-lo a net i enviau-nos-lo per mail)
CASTELLÀ:

  • Et tornam a enviar la cançó del Dúo Dinàmico (clica aquí), utilitzada coma himne de la lluita contra aquesta malaltia que ens fa estar tancats a casa, amb l'objectiu d'identificar la tornada de color blau, colorejar la part de les paraules que rimen de cada estrofa i diferenciar el tipus de rima utilitzant lletres per a cada vers.
  • Al final del document, indica quantes estrofes i quants versos componen la cançó.
MATEMÀTIQUES:
  • Snappet bloc 1 activitat C
  • Snappet bloc 2 activitats D + E
ENGLISH:

This week go to the blogg http://helloporciuncula.blogspot.com/
and do the 3 new activities of 6th grade:

1-    prepositions of time

2-    vocabulary game

3-    listening activity

EDUCACIÓ FÍSICA:

- Seguir realitzant el TABATA. Pots modificar els exercicis. (no fa falta enviar-los)

- REPTE DELS BURPEES

Cada dia has de fer el màxim nombre de burpees durant 10 min.  A final de setmana m’has d’explicar com t’ha anat i el dia que has aconseguit millor marca.

EX: dimecres 50 burpees en 10 min.

Pots realitzar la prova un màxim de 3 vegades al dia.
MÚSICA:

Proposta de la setmana: escoltar música a casa. Explicar breument quina música heu escoltat, i què vos ha fet sentir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada